Вівторок, 19 Березня, 2024

Хмельничани можуть пройти онлайн тест, щоб визначитися, за кого голосувати

Онлайн тест допоможе хмельничанам визначитися, за кого голосувати на позачергових виборах до Верховної Ради двадцять першого липня. Далі розповість «Хмельницький.Yes».

Сфери державної політики

Фахівці громадської організації «CentreUA» ретельно проаналізували програми дванадцяти політичних партій: «Батьківщини», «Голосу», «Радикальної партії Олега Ляшка», «Самопомочі», «Слуги народу», «Опозиційного блоку», «Європейської солідарності», «Громадянської позиції», «Свободи», «Української стратегії Гройсмана», «Опозиційної платформи — За життя», «Сили і честі». Позиції політичних партій вивчали щодо сфер державної політики. Серед них: освіта і наука, молодь і спорт, охорона здоров’я, житлово-комунальна політика, інфраструктура і транспорт, оборона, зовнішня політика, оборона, війна, енергетика, пенсії, екологія, антикорупція, соціальна політика, аграрна політика і земля, економіка, правосуддя і справедливість, устрій і правління, президент і парламент, соціальна політика, вибори і референдуми, належне врядування, міграційна політика, органи правопорядку. Загалом двадцять чотири сфери державної політики.

Онлайн тест

З аналізом програмних позицій партій кожен може ознайомитися на сайті vybory2019.pravda.com.ua. Тут можна дізнатися про те, коли була зареєстрована кожна партія, хто є її лідером, яка ідеологія партії. Також на цьому сайті в онлайн режимі можна пройти тест, який допоможе визначитися, за кого голосувати двадцять першого липня. Тест складається з тридцяти питань. Після відповіді на ці запитання, виборець знатиме, позиція якої партії йому ближча, ніж інші. Варіанти відповідей в тесті відображають позиції партій щодо сфер державної політики у передвиборчих програмах.

.,.,.,.