Вівторок, 19 Березня, 2024

Хмельницькі правоохоронці продовжують підготовку до забезпечення порядку під час виборів

У Хмельницькому тривають масштабні тактико-спеціальні навчання із забезпечення безпеки громадян і порядку під час виборів. Далі розповість про це «Хмельницький.Yes».

Ініціатором проведення спеціальних навчань стало Головне управління Нацполіції в Хмельницькій області. Нагадаємо, що минулого тижня відбувся перший етап практичних навчань, під час якого поліцейські та рятувальники відпрацювали ситуації, які можуть трапитися під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради. Це дасть змогу ефективно забезпечити порядок та безпеку громадян.

Цього тижня відбувся другий етап навчань. У ньому взяли участь поліцейські, медики та рятувальники. Командир поліцейського спецпідрозділу Андрій Береговий розповів, що було опрацьовано різноманітні сценарії, серед яких: блокування автомобіля з виборчою документацію, блокування будівлі окружної виборчої комісії. Завдяки цьому поліцейські зможуть максимально ефективно вирішувати складні ситуації на практиці.

Під час наступного етапу представники громадської організації «Опора» проведуть практичні заняття. Правоохоронцям розкажуть про забезпечення законності виборчого процесу. 

.,.,.,.