Четвер, 28 Березня, 2024

Діяльність Олександра Симчишина на посаді міського голови позитивно схвалює 80% хмельничан

Сьогодні, 15 квітня, проходить онлайн-презентація традиційного щорічного Всеукраїнського муніципального опитування. Опитування проводила авторитетна соціологічна група «Рейтинг» на замовлення Міжнародного республіканського інституту. Скільки відсотків опитаних схвалюють роботу міського голови Олександра Симчишина, далі розповість yes-khmelnytskyi.

Сьогодні оприлюднюють результати соціологічного дослідження, яке було здійснено на замовлення Міжнародного Республіканського інституту з  25 січня по 17 лютого цього року. Опитування було проведено у 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також в містах Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Завдяки цьому щорічному дослідженню можна дізнатися про те, як ставляться громадяни до місцевого самоврядування і муніципальних послуг. 

Результатами опитування поділився на своїй сторінці у соціальній мережі міський голова Олександр Симчишин.

«Приємні новини! Саме зараз в он-лайн режимі презентують результати традиційного щорічного Муніципального опитування. Опитування проводила авторитетна соціологічна група «Рейтинг» на замовлення Міжнародного республіканського інститут», – написав Олександр Симчишин.

9

Також міський голова щиро подякував усім за підтримку. Хмельничани залишають свої коментарі під дописом Олександра Симчишина. Користувачі соцмереж пишаються рідним містом, вважають таке визнання цілком заслуженим та дякують міському голові за роботу і турботу. Також хмельничани вважають, що міський голова став прикладом для інших міст України. Мешканці міста щиро вітають Олександра Симчишина з прекрасними результатами опитування, бажають міцного здоров’я та успіхів. Крім того, хмельничани занепокоєні ситуацією з карантином, адже у зв’язку з цим багато людей втратили роботу. Також просять мера приділити увагу боротьбі з корупцією у місті.

Позитивно оцінюють роботу Хмельницької міської ради 71% опитаних. На другому місці Івано-Франківськ з результатом 70%.

За загальним індексом задоволеності 22 сферами і послугами Хмельницький потрапив до п’ятірки кращих міст. Тобто Хмельницький розділив індекс 3,2 разом із двома іншими містами: Івано-Франківськом та Черніговом.

Таким чином, наше місто лідирує у рейтингу щорічного Муніципального опитування.

щ

 

.,.,.,.