П’ятниця, 29 Березня, 2024

Які вакансії може розглядати студент, який шукає підробіток?

Навчання в університеті забирає багато часу — це і відвідування лекцій, і підготовка до практик та семінарів. Але навіть при отриманні стипендії її не вистачає для розв’язання різних проблем. Тож якщо вас цікавить робота Хмельницька область може запропонувати різноманітні варіанти. Достатньо лише ознайомитись з деякими пропозиціями, доступними на сервісі OLX Робота. 

Промоутери: різні акції завжди актуальні

Ключова перевага — подібна зайнятість займає кілька годин. При цьому можна самостійно вибрати час роботи. Промоутери займаються приверненням уваги потенційних клієнтів, розповідаючи про переваги та особливості різних товарів. Подібна вакансія у пріоритеті для тих, хто:

  • має чітку мову;
  • привабливо виглядає;
  • ознайомлений з особливостями та перевагами товару.

Промоутери працюють як на свіжому повітрі, так і всередині приміщень. Тому, залежно від актуальних погодних умов, можна підібрати найбільш привабливі умови. Перевага подібної роботи — у її періодичності, тому ви легко зможете приєднатися у вільний час.

Оператори call-центрів завжди на зв’язку з клієнтами

Вакансія належить до постійної зайнятості, але як і промоутер, можна легко підібрати часовий проміжок для роботи. Суть полягає у проведенні різноманітних опитувань, отриманні інформації чи прийнятті дзвінків від клієнтів фірми. У процесі необхідно заповнювати таблицю з даними та надавати звіти про виконану роботу. Деякі центри набирають тимчасових співробітників для збирання інформації у процесі проведення соціологічних чи маркетингових досліджень.

Вакансія оптимально підходить для комунікабельних студентів, які мають чітку мову та володіють базовими навичками роботи з персональним комп’ютером та деякими програмами. Такий варіант може передбачати як часткову зайнятість, так і повну з можливістю кар’єрного зростання. Все залежить від особистих інтересів та компанії, яка надає посаду.

.,.,.,.