Четвер, 28 Березня, 2024

Секрети популярності хмельницького сервісу доставки піци LA П’єц

Сервіс доставки піци LA П’єц забезпечує жителів Хмельницького ароматною піцею вдень та вночі. Студенти замовляють наші страви з доставкою безпосередньо в навчальну аудиторію. Працівники офісів купують піцу, якщо забули обід з собою чи хочуть пригостити колег. Якщо вперше плануєте замовити піцу в LA П’єц, ми привеземо вам безкоштовну «Капрічозу» як комплімент. Для отримання бонусу потрібно вписати свій телефон у нашу базу. Не переживайте, ми не будемо надсилати безліч повідомлень, поки ви працюєте чи відпочиваєте.

Обрати смачну піцу на обід чи вечерю можна тут: https://la.ua/khmelnytskyi/. Наші страви сподобаються клієнтам, які жодного разу не були в Італії та тим, хто вже мав досвід гастротуру цією європейською країною. Ми готуємо піцу на дровах, щоб зберегти смак та аромат справжніх українських інгредієнтів. Розплавлений сир, ароматні овочі, додатки у вигляді шинки чи телятини нікого не залишать байдужими.

Навіщо замовляти піцу?

Піца – це універсальна страва. Далі наведемо п’ять прикладів того, коли вона особливо доцільна.

Навіщо у нас замовляють піцу?

  • На вечерю. Якщо не хочете готувати, мити посуд та прибирати на кухні, пропонуємо замовити ароматну піцу. Страва приїде до вас у спеціальному картонному контейнері. Коли завершите трапезу, достатньо його скласти та викинути у сміттєвий бак. Не доведеться мити тарілки та столове приладдя.
  • Відсвяткувати день народження. У нас є особлива пропозиція для іменинників. Якщо робите замовлення на суму понад 700 гривень, ми безкоштовно привеземо вам три піци. Так ваші любі гості точно не залишаться голодними на святі.
  • Пригостити друзів. Якщо ваш друг вперше робить замовлення на нашому сайті, використовуючи ваше унікальне запрошення, то ви отримаєте 100 гривень на наступні замовлення. Однак, потрібно зробити покупку на суму не менш ніж 300 гривень.
  • Помиритись з колегою. Смачна страва допоможе вирішити будь-які непорозуміння. Одної піци діаметром 30 см якраз вистачить для трапези двох людей.
  • Відсвяткувати особливу подію. Можна замовити будь-яку кількість страв з доставкою по Хмельницьку.

Яким би не був привід, замовляйте смачну піцу в LA П’єц. Вас не розчарує якість та смак страви.

Умови доставки смачної піци до вас

Сервіс LA П’єц є франшизою. Окрім Хмельницька його стравами можна поласувати у Львові, Стрию, Харкові та інших містах України.

В Хмельницькому доставка діє з 10:00 до 02:00. Все місто розділено на дві зони – «зелену» й «жовту». Перша ближче знаходиться до виробництва LA П’єц, тому доставка туди займає приблизно 26 хвилин. Для поїздки в «жовту» зону потрібно більше часу. Ароматну піцу доведеться чекати до 59 хвилин. Якщо кур’єр приїде пізніше, ви отримаєте відчутну компенсацію від сервісу.

Також діє послуга самовивозу. Якщо заберете готову страву самостійно, сервіс запропонує знижку 20%.

.,.,.,.