Четвер, 28 Березня, 2024

Як виконує обіцянки голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий

Аналітики порталу «Слово і Діло» проаналізували, чи стали краще виконувати свої обіцянки голови ОДА у 2018 році. Як справляється зі своїми обов’язками голова Хмельницької обласної державної адміністрації, далі розповість «Хмельницький.Yes».

Фахівці порталу «Слово і Діло» продовжують слідкувати за рівнем виконання обіцянок політиками та високопосадовцями. Цього разу експерти проаналізували, як справляються зі своїми зобов’язаннями голови обласних державних адміністрацій. Також аналітики порівняли, чи стали голови ОДА більш відповідальними, ніж у минулому році.

Найбільше обіцянок протягом 2018 року виконав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко: 87 зі 119 запевнень. На другому місці за рівнем виконання обіцянок опинилася голова Харківської ОДА Юлія Світлична. З 89 обіцянок вона виконала 63. Почесне трете місце займає голова Сумської ОДА Микола Клочко. У цьому році він дав 35 обіцянок, з них виконав 22.

Ще три голови облдержадміністрацій виконали більше половини обіцянок. Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль виконав 61% обіцянок. Геннадій Москаль, який очолює Закарпатську ОДА, виконав 58% обіцянок, а очільник Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко у 2018 році виконав 56% обіцянок.

Решта голів ОДА не виконали половини своїх зобов’язань.

Ще сім голів ОДА працюють на посадах менше року. Тому наразі можна побачити лише те, який обсяг обіцянок вони встигли виконати з моменту призначення на посаду. З 19 травня цього року обійняв посаду голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий. Він дав 8 обіцянок, з яких 3 виконав (38%). Ще п’ять обіцянок він планує реалізувати.

Поки що не мають обіцянок новопризначені в листопаді Олександр Вельбівець (Черкаська ОДА) та Олександр Мисник (Чернігівська ОДА).

.,.,.,.