Четвер, 28 Березня, 2024

Річниця місцевих виборів: які обіцянки найкраще виконує Олександр Симчишин

Три роки тому в Україні відбулися місцеві вибори. Жителі міст і сіл обирали місцеві ради, сільських, селищних і міських голів. Аналітичний портал «Слово і Діло» проаналізував, які обіцянки найкраще виконує міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. Далі розповість детальніше «ХмельницькийYes».

Вибори міського голови Хмельницького пройшли в два тури, куди пройшли Олександр Симчишин і Костянтин Чернілевський. В результаті Симчишин отримав близько 60% голосів.

Аналітики порталу «Слово і Діло» продовжують слідкувати за тим, як мери українських міст виконують свої обіцянки. Цього разу фахівці провели моніторинг виконання обіцянок Олександра Симчишина. Аналітики перевірили, як міський голова виконує свої обов’язки.

Отже, з 2015 року Олександр Симчишин дав 125 обіцянок, виконав – 56, провалив – 11, ще 58 залишаються в процесі виконання. Найкраще міський голова виконує обіцянки, які стосуються ремонту вулиць і доріг (20%), на другому місці – житлово-комунальне господарство (14%), на третьому – освіта (13%).

В Україні вже стартував опалювальний сезон, Олександр Симчишин обіцяв зберегти для міста найнижчі тарифи на теплопостачання. Про це він заявив влітку минулого року. 

«Модернізуємо теплопостачальні підприємства. Завдяки цьому і вдалому менеджменту у нас найменший тариф на тепло в країні», – зазначив мер.

 Крім того, в травні для хмельничан був збережений найнижчий тариф на теплопостачання і гарячу воду.

Також міський голова виконав обіцянку встановити в усіх дитячих садочках міста енергозберігаючі вікна. У звіті за минулий рік мер вказав, що 100% вікон в групах садочків замінили на енергозберігаючі.

Також Олександр Симчишин дотримався обіцянки і відновив футбольну команду «Поділля». Влітку 2016 року футбольний клуб повернувся до Хмельницького і провів першу офіційну гру. З міського бюджету також планують фінансувати стадіон, проведення навчально-тренувальних зборів тощо.

.,.,.,.