Вівторок, 19 Березня, 2024

Мер міста представив Хмельницький на загальноукраїнській та міжнародній арені

А точніше на ХV Українському муніципальному форумі у якому беруть участь: члени уряду, народні депутати, представники Ради Європи та європейських інституцій, міські, селищні та сільські голови з різних куточків України. Деталі дізнавайтесь з Хмельницькийyes.

Традиційно, форум збирає посадовців та експертів для обміну досвідом між керманичами різних рівнів з метою розбудови прозорого та відкритого суспільства. Український муніципальний форум – це унікальна можливість поспілкуватися місцевим органам влади з національними та почути думки з різних питань, які актуальні для України в цілому та на місцях.

Загалом, захід відвідали майже п’ятсот учасників, які три дні мали дискутувати та визначати шляхи розвитку місцевого самоврядування та подальші кроки децентралізації. А ще представники влади різних рівнів обмінювались думками, як зробити українські закони досконалими та яким чином реалізовувати реформи.

Звичайно, що був присутній в місті Одеса на форумі мер Хмельницького Олександр Симчишин.

Очільник міста навіть поділився своїми враженнями про одеський захід:

“Ділимося досвідом, отримуємо нові ідеї, програми, проекти. Приємно було почути від одного з авторів методичних рекомендацій підготовки Статуту громади, що за базу брався саме Статут громади Хмельницького”.

.,.,.,.